Vše začíná v řeznictví… V Angusfarm se naši řezníci starají o bourání hovězího kusu, přípravu masa do kuchyně i o výrobu poctivých domácích produktů. Vy tak máte jistotu, že v restauraci ochutnáte opravdu jen to nejlepší.
V naší bourárně nezůstane nikdy nic nazbyt. Řídíme se zásadou „od čumáku po ocas“, takže vždy zpracujeme celý kus hovězího. Co neupotřebí kolegové kuchaři, z toho vykouzlíme výborné produkty. Naše klobásky, salámy nebo rillettes stojí za to. Přijďte ochutnat!
Tým AF řezníků
Spolupracujeme s místními dodavateli a vybíráme pro vás jen ty nejlepší kousky hovězího masa plemene Angus.
Aberdeen-anguský skot pochází ze severovýchodního Skotska, v Čechách se chová od začátku 90. let 20. století. Poznávacím znamením tohoto masného plemene je bezrohost a jednolitá barva, nejčastěji černá nebo červenohnědá. Aberdeen Angusové vynikají přizpůsobivostí, nenáročností a odolností.
Máte rádi libovou svíčkovou, nebo naopak prorostlejší kousek masa?
Z naší nabídky si vybere každý.
Pro své hosty chceme jen to nejlepší, a tak jsme pořídili zrací skříň Maturmeat od italské firmy Stagionello, díky níž může maso na naše steaky zrát také suchou metodou. Tím se zbaví přebytečné vody, je šťavnatější a jeho výsledná chuť je intenzivnější.