
Slavnosti Beaujolais již klepou na dveře a naši páni kuchaři pro vás připravují menu z francouzské venkovské kuchyně, které budete moci zapíjet tím nejznámějším francouzským mladým vínem z vinařství rodiny Georgese Duboeufa.
Předkrmy
- Paštika z kohoutka s restovanými mandlemi a pomerančovou marmeládou se zázvorem, koriandrem a jalapeňo papričkami
- Mušle Svatého Jakuba na bramborovém salátku s Baby špenátem
- Ravioly plněné králičím konfitem v husím sádle se šafránem, zeleninová omáčka a pečená bagetka
- Cibulový koláč
Polévka
- Česnekový penčený krém s křepelčím vejcem
- Kaštanové pyré se smetanou
Hlavní jídla
- Hovězí ragů na divoko s bílými fazolkami
- Kohoutek na víně s bramborovou kaší a glazovanou karotkou
- Dušené kuře ve smetanové omáčce s žampionáma, rýže basmati a špenát
- Králík na olivách s pečenou polentou na olivovém oleji s tymiánem
- Mořský ďas s tygří krevetou na grilu, citrónová omáčka a domácí těstoviny
- Bramborové noky s houbami na rozmarýnu
Dezert
- Čokoládový mouse s nugátovým parfait a ostružinovou omáčkou
Nápoje
- Beaujolais z vinařství rodiny Georgese Duboeufa 0,7l/0,15l
- Zázvorový a levandulový sirup – vyrábíme v naší kuchyni.
- Zázvorová limonáda s limetkou, levandulová 0,25l