Martin Lodr (šéfkuchař) pro vás se svým týmem připravil od 12. do 14. září extra speciální rybí menu. Ošmakujete candáta, jesetera, bujabézu… Kostí se nebojte, všechny vyndáme.
Rybí menu
Marinovaný losos v soli a cukru, limetkový gel, zeleninový chips
129,-
Rybí polévka bujabéza, bylinkový kruton
69,-
Jeseter v páře, grilovaná zelenina
275,-
Candát na másle, topinambur, šalvějová omáčka
325,-
Fík v rybízové omáčce, oplatka z bílků, zmrzlina
115,-
Degustační menu (4 chody)
Cena 540,-
Tato stránka používá ke svému kvalitnímu fungování, analýze návštěvnosti a cílení obsahu soubory cookie.
Na tomto místě je přehled všech cookies, které můžou být ukládány a používány ze strany Angusfarm Soběsuky s.r.o. nebo ze strany našich partnerů. V rámci těchto nastavení můžete souhlasit s ukládáním a používáním pro celou kategorii nebo jen pro specifické cookies. Další informaci o zpracování Vašich údajů a o změně nastavení Vašeho prohlížeče naleznete v informacích o zpracování údajů dostupných na odkazu níže.