Na závěr roku jsme si pro vás připravili opravdovou gastronomickou lahůdku. Poslední díl letošního seriálu G&S bude skutečnou třešničkou na dortu.
Toto 8mi chodové menu pro Vás budou připravovat naši kuchaři – Martin Lodr, Martin Korunka a Robert Oravec pod vedením skutečného Mistra…
Tento muž ctí v gastronomii stejné principy jako my – místní původ, kvalitní zpracování, autentická chuť. Ač v kruzích české gastronomie velmi známý a uznávaný kuchař, vydal se směrem vyšších cílů – propojování kuchařů a odborníků s laickou veřejností, popularizací “ přirozené chutě”, vzdělávání nejen mladých studentů v oborech gastronomie ale i veřejnosti vydáváním publikací. Možná to netušíte, ale díky němu si můžete na náměstí v Plzni koupit jablka ze sadu nebo maso ze šumavského chovu, protože už 5 let provozuje farmářské trhy a tak přináší kus čisté přírody i do vašich domovů. Tenhle člověk dává připravovanému pokrmu ještě něco navíc – svoji pozitivní energii, kterou šíří všude, kde se objeví, a tak se na vašich talířích objeví pokrm, který naplní všechny vaše smysly blahem:-)
Mistrem, který pro Vás připraví toto neodolatelné menu není nikdo jiný než Tomáš Popp.
1490,- Kč / menu
990,- / vína
Rezervujte si místo na těchto kontaktech
tel.: +420 371 58 00 69, +420 724 744 740
email: sobesuky@angusfarm.cz