Rádi bychom vás pozvali na další z večerů, který nese označení G&S, tedy gastronomie a sommelier.
Tentokrát se můžete těšit na 8-mi chodové menu šéfkuchaře Martina Svatka, který je členem Národního týmu asociace kuchařů a cukrářů České republiky a měl možnost nahlédnout pod pokličku kuchyní z různých koutů světa.
Slow food menu Martina Svatka
- Ředkvičky v hlíně
Crémant rosé, Paul Cholet
- Tlačenka z králičích stehen s octovým kaviárem a marinovaná zelenina
Riesling „Ammerschwir“ 2009, Martin Schaetzel
- Filátko ze sivena v másle, karotka a fenyklové puré
Chablis „Le Classique“ 2011, Pascal Bouchard
- Krvavé jelito a konfit z červeného zelí a celerový krém
„Le Pigeoulet“ rouge 2010, Vignobles Brunier
- Přes noc vařená hovězí veverka s hořčičnou omáčkou a fenyklová povidla, řebříček
Auxey- Duresses 2009, Domaine Matrot
- Sous vide pečený hovězí palec s lanýžovou kaší, houby a omáčka Bokovka 2009
La Réserve de Léoville Barton 2005, Saint Julien, Bordeaux
- Pěna z podmáslí s rakytníkem a vzduch z malin
Tokaji 5 Puttonyos 1999, Domaine Hetszölö
- Degustace čokolády v sedmi provedení
Porto Ramos Pinto
1490,- Kč / menu
990,- / vína
Rezervace
Rezervujte si místo na těchto kontaktech
tel.: +420 371 58 00 69, +420 724 744 740
email: sobesuky@angusfarm.cz