Třetí letošní Gastro & Sommelier je tady! Večer plný špičkové gastronomie a vynikajících vín bude v režii Marka Raditsche. Marek je jedním z nejlepších českých kuchařů s ohromnými mezinárodními zkušenostmi a láskou k vaření.
Marek Raditsch zahájil svou úspěšnou kariéru v oboru již v roce 1992, kdy získal třetí místo na olympiádě mladých kulinářů v Německu. Poté, co v roce 1993 ukončil studia hotelového managementu, začal Marek Raditsch získávat odborné zkušenosti jako sous chef v mezinárodní restauraci Brasserie Mozart v Obecním domě. Od roku 2000 je Marek Raditsch executive chef celé skupiny Kampa Group a jeho tým sestává z více než stovky kuchařů.
Marek Raditsch sesbíral bohaté mezinárodní zkušenosti při spolupráci s mnoha špičkovými talenty za zahraničí, mimo jiné v kodaňských restauracích Kong Hans Kaelder a Era Ora – obě mají jednu hvězdičku od Michelina – a v norských restauracích Feinschmecker (jedna hvězdička od Michelina) a Bagatelle, které Michelin přisoudil hvězdičky dvě.
Marek Raditsch měl při práci pro skupinu Kampa Group také příležitost obsluhovat některé světoznámé hosty, například norského krále Haralda a královnu Sonju, monackého prince Alberta a princeznu Caroline, manžele Clintonovy, Micka Jaggera při oslavě jeho šedesátin, Robbieho Williamse, Seana Conneryho, Bruce Willise, Brada Pitta, Angelinu Jolie a mnoho dalších.
Podívejte se jak Marek vařil s Kluky v akci – Legendy české gastronomie.
Marek pro vás nachystal osmichodové menu, souznící s výběrem vín našeho sommeliera Miloslava Lercha.
1490,- Kč / menu
990,- / vína
Přijďte s námi prožít krásné chvíle u rodinného stolu Angusfarm Soběsuky. Těšíme se na vás.
Rezervujte si místo na těchto kontaktech
tel.: +420 371 58 00 69, +420 724 744 740
email: sobesuky@angusfarm.cz