Letošní poslední Gastro & Sommelier bude taková asijská expedice. Jediný kdo dokáže parádně spojit základní místní suroviny s ingrediencemi asijskými je Jirka Štift. Kuchař od pánaboha, machr přes asijskou kuchyni, mistr dokonalé chuti i různých kuchařských technik. Jirka právem patří do TOP 5 českých kuchařů.
V současnosti Jiří Štift šéfuje restauracím v hotelu Mandarin Oriental v Praze. Patří tak do velké rodiny nejlepších světových kuchařů – Heston Blumenthal, Thierry Marx, Daniel Bouloud… Jirka cestuje nejen po Asii, která je mu velkou inspirací. Miluje také české suroviny i klasickou rakousko-uherskou kuchyni. Byl také porotcem první série soutěže Master Chef.
Pro Angusfarm Soběsuky si Jiří připravil rafinované menu inspirované různými kouty Asie. Před vánocemi se máme rozmazlovat a nebát se okořenit si jídlo špetkou exotiky. Vydejte se s námi do světa nejlepší gastronomie a vína…
Jirka pro vás nachystal osmichodové menu, souznící s výběrem vín našeho sommeliera Miloslava Lercha.
1490,- Kč / menu
990,- / vína
Přijďte s námi prožít krásné chvíle u rodinného stolu Angusfarm Soběsuky. Těšíme se na vás.
Rezervujte si místo přes náš rezervační systém:
nebo pište na: sobesuky@angusfarm.cz