4.4.2014

Další díl z gastronomického seriálu G&S, tentokrát s kapitánem národního týmu a šéfkuchařem francouzské restaurace v Obecním domě Honzou Horkým.
4.4.2014 v Angusfarm Soběsuky.

Honza Horký u nás vařil již minulý rok a tady si můžete prohlédnout shrnutí celého večera, včetně fotografií – Honza Horký v Soběsukách

 

Slow food menu Honzy Horkýho

  • Aperitiv
    Baphomet Šamšula
  • Vaječná tlačenka s uzenou selečí šunkou s pošírovaným žloutkem a řeřichovou espumou
    Chardonnay – Pinot 2012, Gala
  • Marinovaný pstruh s fenyklovým salátem, pomerančový gel
    Saumur blanc L´Insolite 2010, Domaine Thierry Germain
  • Račí krém se šafránovou majonézou
  • Hovězí tatarák s wasabi
    Meursault „Narvaux“ 2011, Domaine Chavy-Chouet
  • Raviola z králičího konfitu, ragout z králičích ledvinek
    Pernard Vergelesses 2010, Antonin Guyon
  • Pečená vepřová panenka, pěna ze smržů
    Les Allées de Cantemerle 2010, Ch.Cantemerle, Haut-Médoc
  • Hovězí roštěná s kroketou z rozdušených hovězích žeber
    Ségla 2007, Ch. Rauzan Ségla – Margaux
  • Extravagantní dezert připravený přímo na Vašem stole
    Cukrová vata, nugátový mražený mousse, marinované lesní ovoce, zmrzlina připravená dusíkem, čokoládová omáčka
    Porto Quinta Ervamoira 10 years Ramos Pinto

1490,- / menu
990,- / vína

Kdy: 4.4.2014 od 19.hodin v Angusfarm Soběsuky

Rezervace

Rezervujte si místo na těchto kontaktech
tel.: +420 371 58 00 69, +420 724 744 740
email: sobesuky@angusfarm.cz