Kdy: 21.2.2020
Kde: Restaurace Angusfarm Soběsuky

Již 21. 2. se v Soběsukách koná další gastro-sommelierský večer. Tentokrát si hosty vezme do parády Petr Bartoš, mladá naděje české gastronomie. Ten vařil několik let v jedné ze dvou michelinských restaurací v Praze, La Degustation Bohéme Bourgeoise, a v současné době se věnuje osobnímu růstu a jezdí po stážích po celé Evropě. Byl také jedním z porotců posledního ročníku Mistrovství České republiky v míchání tataráku. Petr načrtl minimalistické menu ze svěžích surovin.

Těšit se můžete na tatarák s modrým sýrem, vodnici se syrovátkou a křenem, kuřecí srdíčko, hovězí jazyk, a dokonce i na pokrm z růže, jehličí a pohanky. Ani tentokrát na to nebude kuchař sám – Petrovým parťákem je majitel velkoobchodu s víny Pavel Buble, který jednotlivá jídla sladil s výbornými víny, jako je Muscat De Beaumes De Venise 2018, Domaine des Bernardins nebo Moulin-À-Vent “Vignes du Tremblay” 2018, Domaine Paul Janin&Fils.

Další z krásných večerů plných dobrého jídla a pití a super zábavy si nemůžete nechat ujít.

Svoje místo si rezervujte na tel. +420 770 164 200
nebo na e-mailu hana.sulcova@angusfarm.cz.

Menu

Tatarák, modrý sýr, topinambur , Bramborová oplatka

CAVA Brut Reserva, Caves Bohigas

Vodnice, syrovátka, křen

TOURAINE L “S” DES POËTE 2018, Domaine Les Poëte

Pstruh, mrkev, heřmánek

MONTLOUIS-SUR-LOIRE “Touche Mitaine” 2017, Domaine Le Rocher des Violettes

Kuřecí srdce, pivo, špalda

CROZES-HERMITAGE “Les Marelles” 2016, Domaine Gilles Robin

Hovězí jazyk, lokše, kadeřávek

MOULIN-À-VENT “Vignes du Tremblay” 2018, Domaine Paul Janin & Fils

Hovězí, černý česnek, houby

CAHORS “Château du Cèdre” 2016 Magnum, Château du Cèdre

Růže, jehličí, pohanka

MUSCAT DE BEAUMES DE VENISE 2018, Domaine des Bernardins

Lívance, jam zakysaná smetana

1650,- Kč / menu
2 450,- Kč / osoba, včetně vín