Již 21. 2. se v Soběsukách koná další gastro-sommelierský večer. Tentokrát si hosty vezme do parády Petr Bartoš, mladá naděje české gastronomie. Ten vařil několik let v jedné ze dvou michelinských restaurací v Praze, La Degustation Bohéme Bourgeoise, a v současné době se věnuje osobnímu růstu a jezdí po stážích po celé Evropě. Byl také jedním z porotců posledního ročníku Mistrovství České republiky v míchání tataráku. Petr načrtl minimalistické menu ze svěžích surovin.
Těšit se můžete na tatarák s modrým sýrem, vodnici se syrovátkou a křenem, kuřecí srdíčko, hovězí jazyk, a dokonce i na pokrm z růže, jehličí a pohanky. Ani tentokrát na to nebude kuchař sám – Petrovým parťákem je majitel velkoobchodu s víny Pavel Buble, který jednotlivá jídla sladil s výbornými víny, jako je Muscat De Beaumes De Venise 2018, Domaine des Bernardins nebo Moulin-À-Vent “Vignes du Tremblay” 2018, Domaine Paul Janin&Fils.
Další z krásných večerů plných dobrého jídla a pití a super zábavy si nemůžete nechat ujít.
Svoje místo si rezervujte na tel. +420 770 164 200
nebo na e-mailu hana.sulcova@angusfarm.cz.