Další gastro večírek v Soběsukách vypukne už 24. 3., a to v 19:00. V kuchyni Angusfarm tentokrát přivítáme Mirka Kalinu, kterého určitě znáte jako porotce kulinářské soutěže MasterChef. Mirek oplývá mnohaletými zkušenostmi jak z tuzemských restaurací, tak ze zahraničí a jeho menu bude určitě stát za to. Jeho parťákem bude sommelier David Král, trojnásobný vítěz soutěže Bohemia Sekt Trophée.
Mare&Monti
Bisk z humra, houbové máslo a brioš
&
Michel Arnould Champagne Grand Cru Brut Tradition
Humrový koktejl
&
Reichsrat von Buhl Forster Riesling trocken BIO
Vejce 63C, vichyssoise, smrže
&
Gilbert Picq Chablis
Mušle sv. Jakuba, jelito, květák, beurre noisette
&
Pieropan Soave La Rocca DOC BIO
Pithivier z holuba a kachních jater foie gras
&
Krupicová kaše, hrušky, vlašské ořechy, medovina, nugát
&
Markus Molitor Riesling Haus Klosterberg süß
Cena menu za osobu / Cena menu s víny za osobu
2 700,- 3 600,-
Svoje místo si rezervujte na tel. +420 770 164 200
nebo na e-mailu hana.sulcova@angusfarm.cz.