KDY: 26.11.2016 od 19:00 v Angusfarm Soběsuky
Gastro&Sommelier v Angusfarm Soběsuky pokračuje! Připravili jsme pro vás lahůdku. Vyslali jsme šéfkuchaře Martina Lodra na zkušenou do světa. Ze svých cest se vrátil na skok do kuchyně v Soběsukách a připravil pro vás šestichodové menu inspirované jeho stáží v restauraci Eska. Jídla jsme spárovali s bio víny z vinařství Stapleton&Springer.
Bude se jíst a pít:
- Zauzený tatarák, šalotka, okurka, chléb / Blanc de Pinot Noir / Jaroslav Springer
- Brambory v popelu, kefír, uzený kapr, hnědé máslo, kopr / Chardonnay Bratáčky 2015 Jaroslav Springer
- Candát v páře, vodnice, fenykl, ředkvičky, mandle / Chardonnay 2013 (archiv) Jaroslav Springer
- Angus roštěná, mrkev v seně, rozinky, morek, pórek / Bratáčky 2013 Jaroslav Springer
- Křepelka, uzená srdíčka, topinambur, zelí, švestky, jablka / Ben’s reserve 2006 (archiv) Jaroslav Springer
- Loupakova zmrzlina, pernik, rakytník / Sauvignon výběr z hroznů, Gala
Cena: 1100,- Kč menu / 900,- Kč víno
Rezervace
Rezervujte si místo na emailu sobesuky@angusfarm.cz
nebo na telefonu +420 724 744 740