Kdy: 24.2.2023
Kde: Restaurace Angusfarm

Další gastro večírek v Soběsukách vypukne už 24. 2. 2023, a to v 19:00 hod. V kuchyni Angusfarm tentokrát přivítáme šéfkuchaře Romana Pauluse, který je nositelem nejprestižnějšího hodnocení v oboru. Pro pražský Alcron získal šestkrát michelinskou hvězdu. V současnosti je spolumajitelem Bistra Paulus a šéfkuchařem olomoucké společnosti Lobster Catering. Vína s luxusním menu napároval Zlatko Míčka, spolumajitel společnosti Merlot d´Or. Můžete se těšit na nezapomenutelný gastronomický zážitek

 

Menu

Roman Paulus & Zlatko Míčka

Amuse bouche

Crémant de Bourgogne brut Les Quatre Terres, Paul Chollet

 Losos, rum, quinoa

Muscadet La Grange vieilles vignes 2020, Luneau Papin

Vejce, lanýže, slanina

Côtes du Rhône blanc Les Grands Calcaires 2019, Santa-Duc

Pekingská kachna, kimchi

R de Rieussec 2016, Château Rieussec

Hovězí svíčková a plec, miso, uzená kaše

Inopia Côtes du Rhône rouge 2018, Clos Saouma

Bílá čokoláda, kokos, rakvička

Côtes de Bergerac Moelleux 2021, Domaine de Mayat

 

Menu 1os/ 2 900,-

Vinné párování 1os/ 800,-

Své místo si rezervujte na tel. +420 770 164 200
nebo na e-mailu hana.sulcova@angusfarm.cz.

Moc se na vás těšíme!