Další gastro večírek v Soběsukách vypukne už 24. 2. 2023, a to v 19:00 hod. V kuchyni Angusfarm tentokrát přivítáme šéfkuchaře Romana Pauluse, který je nositelem nejprestižnějšího hodnocení v oboru. Pro pražský Alcron získal šestkrát michelinskou hvězdu. V současnosti je spolumajitelem Bistra Paulus a šéfkuchařem olomoucké společnosti Lobster Catering. Vína s luxusním menu napároval Zlatko Míčka, spolumajitel společnosti Merlot d´Or. Můžete se těšit na nezapomenutelný gastronomický zážitek
Amuse bouche
Crémant de Bourgogne brut Les Quatre Terres, Paul Chollet
Losos, rum, quinoa
Muscadet La Grange vieilles vignes 2020, Luneau Papin
Vejce, lanýže, slanina
Côtes du Rhône blanc Les Grands Calcaires 2019, Santa-Duc
Pekingská kachna, kimchi
R de Rieussec 2016, Château Rieussec
Hovězí svíčková a plec, miso, uzená kaše
Inopia Côtes du Rhône rouge 2018, Clos Saouma
Bílá čokoláda, kokos, rakvička
Côtes de Bergerac Moelleux 2021, Domaine de Mayat
Menu 1os/ 2 900,-
Vinné párování 1os/ 800,-
Své místo si rezervujte na tel. +420 770 164 200
nebo na e-mailu hana.sulcova@angusfarm.cz.
Moc se na vás těšíme!