Welcome Drink
Crémant de Bourgogne Oeil de Perdrix, Paul Chollet
*
Větrník Choux se zázvorovým sýrem, marinované kedlubny v levanduli a maracuja
Savennieres L´Alliance 2020, Damien Laureau
*
Terinka z husy s fíky, mirabelkovou omáčkou, šalotkami a ořechovým olejem
Bourgogne Blanc Les Petits Poiriers 2019, Thomas Collardot
*
Filet z okouna s humrovou omáčkou, nakládaný fenykl a květákové pyré, okurky s limetou
Ch. Climens Petite Lily 2022, Bordeaux
*
Křepelka s lanýžovými kroupami, celerovou sedlinou, houbami a kaštanovou omáčkou, žlutá řepa v rakytníku
Lirac rouge – La Dame Rousse 2019, Domaine de la Mordorée
*
Kachní prso s telecím sosem, croissant, jelítko, nakládaný celer, želé ze svařáku, mrkvové pyré
Ch. Chantalouette 2016, Pomerol
*
Karamelová koule se slaným karamelem a mandarinkovou pěnou, medové kameny, citronová omáčka
Ch. Bastor Lamontagne 2014, Sauternes
Cena menu 2 700,-/osoba Vinné párování 900,-/osoba