Kdy: 8.3.2024
Kde: Restaurace
Zveme vás na další gastro-sommelierský večer. Tentokrát Soběsuky navštíví šéfkuchař MACE restaurant Martin Svatek, člen Národního týmu kuchařů AKC ČR. Vinné párování si vezme na starost Zlatko Míčka, viceprezident Asociace someliérů ČR a zakladatel společnosti Merlot d’Or.
Podrobnosti o menu zveřejníme brzy, nicméně už teď si můžete rezervovat místečko. Neváhejte a přijďte si k nám užít krásný večer.
MENU

Welcome Drink

Crémant de Bourgogne Oeil de Perdrix, Paul Chollet

*

Větrník Choux se zázvorovým sýrem, marinované kedlubny v levanduli a maracuja

Savennieres L´Alliance 2020, Damien Laureau

*

Terinka z husy s fíky, mirabelkovou omáčkou, šalotkami a ořechovým olejem

Bourgogne Blanc Les Petits Poiriers 2019, Thomas Collardot

*

Filet z okouna s humrovou omáčkou, nakládaný fenykl a květákové pyré, okurky s limetou

Ch. Climens Petite Lily 2022, Bordeaux

*

Křepelka s lanýžovými kroupami, celerovou sedlinou, houbami a kaštanovou omáčkou, žlutá řepa v rakytníku

Lirac rouge – La Dame Rousse 2019, Domaine de la Mordorée

*

Kachní prso s telecím sosem, croissant, jelítko, nakládaný celer, želé ze svařáku, mrkvové pyré

Ch. Chantalouette 2016, Pomerol

*

Karamelová koule se slaným karamelem a mandarinkovou pěnou, medové kameny, citronová omáčka

Ch. Bastor Lamontagne 2014, Sauternes  

Cena menu 2 700,-/osoba                             Vinné párování 900,-/osoba