Další gastro večírek v Soběsukách vypukne už 27. 1. 2023, a to v 19:00. V kuchyni Angusfarm tentokrát přivítáme kuchaře Martina Makovičku, který sbíral zkušenosti v Česku i v zahraničí. V současné době vaří v pražské restauraci Vallmo. Tato restaurace je jeho prvním vlastním konceptem. Martinovým parťákem bude na place majitel velkoobchodu s víny Pavel Buble, který jednotlivá jídla sladil s výbornými víny ze svého portfolia.
Amuse bouche – králičí kroketa, estragonová majonéza
AMPHIBOLITE 2021 Magnum, Domaines Landron
Roláda z hovězích drštěk, uzený hovězí jazyk, majoránková omáčka
TOURAINE Le “S” 2020 Magnum, Domaine Les Poëte
Candát na červeném víně, topinambur, cibule, dýně
ECLAT DE GRANITE 2020 Magnum, Domaine Serol
Srnčí tatarák, brambory, jalovcová majonéza, černá ředkev
CÔTE DE NUITS Villages 2020 Magnum, Domaine Henri Naudine-Ferrand
Hovězí žebro, houby, kadeřávek, sýr, bobule, zelí
VACQUEYRAS „Cuvée Doucinello” 2020 Magnum, Domaine Le Sang des Cailloux
Hovězí loupaná plec, bramborový röst, kapusta, uzený morek, křen
CHÂTEAU DU CÈDRE 2016 Magnum, Château du Cèdre
Makový pudink, jablka v medovině, skořicové lupínky
MUSCAT DE BEAUMES DE VENISE 2021 Magnum, Domaine des Bernardins
Menu 2 490,- / 1 os.
Vinné párování 990,- / 1 os.
Své místo si rezervujte na tel. +420 770 164 200
nebo na e-mailu hana.sulcova@angusfarm.cz.
Moc se na vás těšíme!