Kdy: 27.1.2023
Kde: Restaurace

Další gastro večírek v Soběsukách vypukne už 27. 1. 2023, a to v 19:00. V kuchyni Angusfarm tentokrát přivítáme kuchaře Martina Makovičku, který sbíral zkušenosti v Česku i v zahraničí. V současné době vaří v pražské restauraci Vallmo. Tato restaurace je jeho prvním vlastním konceptem. Martinovým parťákem bude na place majitel velkoobchodu s víny Pavel Buble, který jednotlivá jídla sladil s výbornými víny ze svého portfolia.

Menu 

 

Amuse bouche – králičí kroketa, estragonová majonéza

AMPHIBOLITE 2021 Magnum, Domaines Landron

 

Roláda z hovězích drštěk, uzený hovězí jazyk, majoránková omáčka

TOURAINE Le “S” 2020 Magnum, Domaine Les Poëte

 

Candát na červeném víně, topinambur, cibule, dýně

ECLAT DE GRANITE 2020 Magnum, Domaine Serol

 

Srnčí tatarák, brambory, jalovcová majonéza, černá ředkev

CÔTE DE NUITS Villages 2020 Magnum, Domaine Henri Naudine-Ferrand

 

Hovězí žebro, houby, kadeřávek, sýr, bobule, zelí
VACQUEYRAS „Cuvée Doucinello” 2020 Magnum, Domaine Le Sang des Cailloux


Hovězí loupaná plec, bramborový röst, kapusta, uzený morek, křen

CHÂTEAU DU CÈDRE 2016 Magnum, Château du Cèdre

 

Makový pudink, jablka v medovině, skořicové lupínky
MUSCAT DE BEAUMES DE VENISE 2021 Magnum, Domaine des Bernardins

 

    Menu                                                  2 490,- / 1 os.

Vinné párování                               990,- / 1 os.

 

 

Své místo si rezervujte na tel. +420 770 164 200
nebo na e-mailu hana.sulcova@angusfarm.cz.

Moc se na vás těšíme!