Srdečně vás zveme na největší gastro událost roku! Do Angusfarm přijede předvést své kulinářské umění celý Národní tým kuchařů a cukrářů AKC ČR. Národní tým se pravidelně účastní IKA Culinary Olympics, Světového poháru v Lucemburku nebo světové soutěže v Singapuru, kde hrdě reprezentuje naši republiku. Do jeho řad patří taková jména jako Martin Svatek, Patrik Bečvář, Lukáš Čížek nebo Helena Flégrová.
Lahodné menu s víny napáruje Zlatko Míčka, zakladatel společnosti Merlot d´Or. Zaškrtněte si v kalendáři datum 29. 11. 2024.
Welcome drink
Crémant de Bourgogne blanc de blancs MAGNUM, Paul Chollet
Amuse bouche – Pavel Švestka
Chleba, pstruh, zelí, žampion, kopr
Sancerre blanc 2022, Domaine Tinel Blondelet
Studený předkrm – Martin Staněk
Terina z hovězí šunky, křenová panna cotta, libeček, nakládaná zelenina a sladkokyselý zeleninový vývar, škvarková buchta s cibulí
Saint-Véran Les Montchanins 2022 MAGNUM, F. Chagnoleau
Teplý předkrm – Vojtěch Petržela
Grilovaná hlíva ústřičná, ragú z hub, vejce naměkko, houbová omáčka s makovým misem, pažitka, droždí, houbový kečup
Savagnier 2018, Domaine Berthet Bondet
Mezichod – Ondřej Koráb
Hovězí játra ze Soběsuk, pěna z bílé cibule s portským vínem, jablka
Juliénas Ch. Fuissé 2020, Ch. de Fuissé
Hlavní chod – Patrik Bečvář a Martin Svatek
Pomalu tažený jelení hřbet, pithivier se špekem a kapustou, celerová sedlina, glazé brusinek
Le Petit Vauthier 2015, Saint-Emilion Grand Cru, produkce Ch. Ausone
Dezert – Magda Murínová
Hrušky, vlašský ořech, med, podmáslí
Gewurztraminer Kritt 2022, Rémy Gresser
Cena menu 2 500 Kč/os
Vinné párování 900 Kč/os