Kdy: od 16.12.2024 do 9.3.2025

Předkrm

Tatarák z Angus zadního, lanýžová omáčka, nakládané houby, žloutkový krém, kapary

Savagnier 2018, Francie, Côtes du Jura 0,1 l

Polévka

Kulajda, hříbkové ragú, zastřené vejce, koprový olej

Riesling 2022, Německo, Rheingau 0,1 l

Hlavní chod

Angus květová špička, konfitované hrudí, pyré z pečeného celeru, šalotka v rýžovém octu, kadeřávek, zázvorová omáčka

Vacquyeras 2022, Francie, Rhône 0,1 l

Dezert

Pošírovaná hruška, rumové koule s karamelizovanými ořechy, mražený skořicový krém, rozinky, listové těsto

Moscato 2022, Itálie, Piemonte 0,05 l

Menu 1 450,-

Vinné párování 600,-

Menu standardně podáváme od pondělka do čtvrtka, v jiné dny pouze po dohodě s šéfkuchařem na základě obsazenosti restaurace. Děkujeme za pochopení.