KDY: 1.10.2016 v Angusfarm Soběsuky
Již po šesté se setkáme u těch nejlepších tataráků v republice, ochutnáte co nového je ve světě vašich vařeček a vinných sklepů, a k tomu vše, co bude mít nádech mořských vln: rumy a doutníky, tataráky z mořských plodů nebo mořskou pannu:-) Těšit se můžete na “bujabézu“, kterou na ohni budou připravovat po celý večer Vašek a Zlaťák.
Kromě toho jsme lehce pozměnili pravidla soutěže a to tak, aby si mohli semifnále vyzkoušet opravdu všichni v klidu a anonymně budou vybráni fInalisté, kteří se poté ocitnou na pódiu. V porotě uvítáme odborníky z řad kuchařských celebrit, ale také z řad bývalých vítězů.
Netradičně k tomu přidáme vše co mají námořníci rádi: DJ Prňda, rybářské sítě, rumy a doutníky v odborném podání mistra Zajíce, špenát, truhlu s pokladem, námořnické zmrzliny a další zajímavosti.
PRAVIDLA SOUTĚŽE MÍCHÁNÍ TATARÁKŮ [pdf, 34kB] >>
Rezervujte si svoji účast na akci Mistovství ČR v míchání tataráku nebo doprovodné akce včas, počet míst je omezen.
Rezervujte si místo na emailu sobesuky@angusfarm.cz
nebo na telefonu +420 608 979 840.