4.10.2014

neboli Mistrovství ČR v míchání tataráku, s nejlepší kombinací vína.

Vítěz minulého ročníkuSoutěžící budou míchat z jednotně namletého masa plemene Angus tatarák, s ingrediencemi, které podle svého uvážení použijí a to buď ty, které budou již k dispozici, nebo jakékoli jiné originální, které si sami soutěžící přinese.

Letos se můžou účastníci opravdu na co těšit, kromě bohatého rautu a programu proběhne velká show mistrů republiky v oboru míchání nápojů a sekání sektů.

Novinkou je také soutěž firem, vznikne tak historicky první firma jakožto Mistr ČR v míchání tataráku.

Velkou změnou je také nový prostor Stodoly, kde celý program bude probíhat.

Porota:

  • Vladimír Poštulka – gurmet kritik, textař a spisovatel
  • Michal Šetka – šéfredaktor časopisu Wine&Degustation
  • Jan Horký –  kuchař roku, šéfkuchař Obecního domu v Praze, šéf Národního týmu kuchařů
  • Mario Mandir – slow food – šéfkuchař Slow Food Prague a Žofín Garden
  • Ivan Vodochodský – kuchař, herec a moderátor pořadů o jídle
  • Renata Lukášová – členka výboru Slow Food Prague, ředitelka Fresh&Tasty

Program ATB 2014Kdy: 4.10. v Angusfarm Soběsuky

Rezervace

Rezervujte si místo na těchto kontaktech
tel.: +420 608 979 840
email: j.silovska@angusfarm.cz

Cena vstupenky je 1800,- Kč.

Těšíme se na příjemně strávené chvíle s vámi.

Stáhnout program ATB 2014 [pdf, 1,3MB]
Pravidla MČR v míchání tataráku [pdf, 35kB]

logo-tomas-tesar

Partnerem akce je Advokátní kancelář
JUDr. Tomáš Tesař Ph.D.

logo-kotanyi

Dodavatel koření pro tuto soutěž.