Nadaný šéfkuchař se smyslem pro originální pokrmy Petr Bartoš pochází z Plzně. Zde vystudoval kuchařský obor, po učilišti také odmaturoval a rozhodl se jít na univerzitu, kde se ale věnoval něčemu úplně jinému – hudbě. K vaření se ale nakonec vrátil. Působil ve vegetariánském bistru v Plzni nebo v Praze v podniku Secret of Raw. Poté zamířil na stáž do michelinské restaurace La Degustation Bohême Bourgeoise. Původně tu měl působit měsíc, nakonec z toho ale byly čtyři roky. Mezitím stihl ještě něco procestovat a nasbírat zkušenosti v zahraničí. Podíval se do restaurace DILL na Islandu, Maaemo v Norsku nebo The Fat Duck v Británii.
Nyní se věnuje vlastnímu projektu KRUH. Ten spočívá v pořádání intimních degustačních večeří v domácím prostředí jen pro několik osob, tak aby hosté měli přípravu všech pokrmů opravdu z první ruky a mohli se stát součástí procesu.