Osobnosti české gastronomie

V Angusfarm při různých příležitostech působila už spousta úžasných kuchařů, sommelierů a dalších osobností z oblasti gastronomie. Chtěli byste se o nich dozvědět něco víc? Pak jste tu správně.
Jan Horký

Jan Horký

Českobudějovický rodák a patriot, vynikající kuchař, hokejový brankář, vášnivý rybář a fanoušek aut značky BMW, to vše je Jan Horký.…
Číst více
Patrik Bečvář

Patrik Bečvář

Patrik je jedním z nejlepších šéfkuchařů své generace. Charakterizuje ho láska ke kvalitním surovinám a poctivá práce. Prošel několika vynikajícími…
Číst více
Matteo De Carli

Matteo De Carli

Matteo De Carli ušel dlouhou profesní i osobní cestu z rodné Itálie přes Ženevu, Four Seasons Hotel v Dublinu, Bice Mare…
Číst více
Tomáš Popp

Tomáš Popp

Fanda do jídla z blízka, slow food hnutí, gastronomie a vším co souvisí s jídlem s tváří (lokálním původem). Tomáš…
Číst více
Jiří Markuzzi

Jiří Markuzzi

Renomovaný obchodník s vínem Jiří Markuzzi se už od 16 let věnuje sommeliérství. Absolvoval vinařské a sommeliérské stáže v Toskánsku, Piemonte, Bordeaux a ve…
Číst více