Z tradiční hospůdky zážitkovou restaurací

Historie Angusfarm sahá až do 19. století. Restaurace totiž stojí na základech tradiční hospůdky, kterou v roce 1872 založil rod Silovských. Od roku 2018 funguje podnik pod vedením manželů Lenky a Marcela Klausových. Ti během let 2019 a 2020 kompletně zrekonstruovali jak interiér restaurace, tak přilehlý pension, stodolu, zahradu i vinný sklípek.

V březnu roku 2023 zachvátil Angusfarm požár, který ji z velké části zničil. Silnější než to, co restauraci zasáhlo, byla vlna solidarity a nabídek pomoci, která se okamžitě po této události zvedla – od našich zaměstnanců, přátel, kolegů z oblasti gastronomie i z řad veřejnosti. Právě podpora okolí nám dodala sílu udělat všechno pro to, abychom nabrali nový dech a znovu se pustili do díla. Odklidili jsme trosky, vyřídili jsme nutné náležitosti a začali s rekonstrukcí. Přesně 100 dní od požáru Angusfarm vstala z popela a znovu otevřela svoje dveře hostům. Nyní píšeme novou kapitolu svého fungování.

požár v Angusfarm
Náš příběh

STAŇTE SE SOUČÁSTÍ
NAŠEHO PŘÍBĚHU

Do rekonstrukce Angusfarm jsme vložili celé své srdce.
Naším cílem bylo vytvořit místo, kde bude jídlo opravdovým
zážitkem, kde se hosté budou moci spolehnout na to,
že vždy dostanou lahodný pokrm a špičkový servis,
ale zároveň je při každé návštěvě obklopí pohodová
rodinná atmosféra. Věříme, že se nám to podařilo.
Těšíme se, až k nám přijedete na návštěvu.

Lenka a Marcel Klausovi
Majitelé