Recepty z naší kuchyně

Přinášíme recepty, nejen z hovězího masa, přímo z naší kuchyně. Najdete zde speciality, které můžete ochutnat v naší restauraci nebo si je připravit doma.

Vařit můžete podle klasických receptů na pečená žebra, guláš, vývar nebo tatarák, ale zabrousili jsme i do moderní kuchyně a nabízíme návod na přípravu toho nejlepšího burgeru nebo originálních variací tatarského bifteku.

Ať už se chystáte vařit z hovězí kližky, líček, mletého nebo roštěné… Na každý druh hovězího, na který si vzpomenete, zde naleznete alespoň jeden recept.

Přejeme Vám dobrou chuť!

Tatarský biftek

Tatarský biftek

Vyzkoušejte recept na nejlepší tatarský biftek, posvěcený mistrovstvím republiky v míchání tataráku! Lepší jste ještě nikdy nejedli!
Číst více
Hovězí líčka na červeném víně

Hovězí líčka na červeném víně

Hovězí líčka jsou opravdová specialita, jejíž přípravy se ale vůbec nemusíte bát.
Číst více
Lívance s borůvkami a smetanou

Lívance s borůvkami a smetanou

Naše lívance s borůvkami a smetanou uspokojí i ty nejnáročnější mlsné jazýčky.
Číst více
Kuře na paprice, karlovarský knedlík

Kuře na paprice, karlovarský knedlík

Kuře na paprice nikdy nezestárne. Zkuste si jedno připravit.
Číst více
Hovězí steaky - tipy, grilování a druhy steaků

Hovězí steaky – tipy, grilování a druhy steaků

Rady, tipy a návod jak připravit ten nejlepší hovězí steak z různých druhů masa.
Číst více
Hovězí žebra pečená na kořenové zelenině a černém pivu

Hovězí žebra pečená na kořenové zelenině a černém pivu

To musíte vyzkoušet! Jedinečný recept na pečená hovězí žebra.
Číst více
Hovězí vývar

Hovězí vývar

Jak připravit pravý silný hovězí vývar?
Číst více
Lanýžový tatarák

Lanýžový tatarák

Postup přípravy masa již známe z předešlých receptů na tataráky. Rádi bychom vám teď představili i variantu, kterou si zamiluje opravdový gurmán.…
Číst více
Hovězí Angus burger

Hovězí Angus burger

Přinášíme vám další recept z hovězího masa z naší kuchyně. Tentokrát vám prozradíme, jak si můžete připravit ten nejlepší hamburger…
Číst více
Letní tatarák s rukolou a parmezánem

Letní tatarák s rukolou a parmezánem

Recept na letní verzi tatarského bifteku.
Číst více
Hovězí guláš se srdcem a játry

Hovězí guláš se srdcem a játry

Vyzkoušejte inovativní recept na osvědčenou klasiku, recept na pravý hovězí restovaný guláš se srdci a játry.
Číst více
Hovězí roštěná dušená se sušenými rajčaty a olivami

Hovězí roštěná dušená se sušenými rajčaty a olivami

Přinášíme vám recept na další specialitu z naší kuchyně. Tentokrát je to recept na hovězí roštěnou, dušenou se sušenými rajčaty…
Číst více