Archiv pozvánek

Archiv veškerých akcí pořádaných v Angusfarm Soběsuky. Degustační večery, tematická menu, silvestrovské party, Mistrovství ČR v míchání tataráku a mnoho dalšího.

Degustační menu - Červen
datum konání:
od 4.6.2019 do 30.6.2019

Degustační menu – Červen

I v červnu se můžete těšit na speciální degustační menu.
Číst více
Květnové menu
datum konání:
od 1.5.2019 do 31.5.2019

Květnové menu

Květnové menu je hodně našlápnuté. Parádní suroviny jako je černý kořen, smrž, květová špička, bílý chřest nebo řeřicha vás nadchnou.
Číst více
Velikonoční menu
datum konání:
od 19.4.2019 do 22.4.2019

Velikonoční menu

Zveme vás na speciální velikonoční menu.
Číst více
Degustační menu - Duben 2019
datum konání:
od 1.4.2019 do 30.4.2019

Degustační menu – Duben 2019

Zveme vás na další tématické menu. V dubnu budou našemu menu dominovat špenát a jehněčí.
Číst více
Degustační menu - Březen 2019
datum konání:

Degustační menu – Březen 2019

Zveme Vás na degustační menu měsíce března.
Číst více
GRAND RESTAURANT FESTIVAL 2019 - MENU
datum konání:
od 1.2.2019 do 28.2.2019

GRAND RESTAURANT FESTIVAL 2019 – MENU

Zveme vás na speciální menu v rámci Grand restaurant festival 2019
Číst více
VALENTÝNSKÉ MENU
datum konání:
14.2.2019

VALENTÝNSKÉ MENU

Valentýnské menu 14. 2. 2019 Angus carpaccio, lanýžová majonéza, artyčok, hovězí strouhanka, bagetka Krém z černého kořene, zauzené husí prso,…
Číst více
Silvestrovské menu
datum konání:
31.12.2018

Silvestrovské menu

Zveme vás na speciální silvestrovské menu.
Číst více
Adventní menu
datum konání:
od 19.12.2018 do 23.12.2018

Adventní menu

Adventní menu   Oplatka s medem, česnek Vývar z oháňky, houbová raviola Vinná klobása, domácí hořčice, okurka Steak z telecí roštěné, hrachové…
Číst více
Zabijačkové menu
datum konání:
od 5.12.2018 do 7.12.2018

Zabijačkové menu

Připravili jsme si pro Vás mňamky z pašíka. Ochutnat můžete např. masovou tlačenku s marinovanou šalotkou.
Číst více
Netradiční hovězí menu
datum konání:
od 28.11.2018 do 30.11.2018

Netradiční hovězí menu

MENU Roastbeef ze srdce, variace z cibule, bageta Zadělávané býčí žlázy s pórkem a lanýžovým olejem, parmazán, domácí houska Restované…
Číst více
Degustační menu - Jan Horký, 16.11.2018
datum konání:
16.11.2018

Degustační menu – Jan Horký, 16.11.2018

Dne 16.11. předvede své kulinářské umění kapitán Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR, pod jehož vedením letos naši reprezentanti…
Číst více