AngusBlog

Novinky i praktické informace ze světa Angusfarm Soběsuky. Chtěli byste vědět o všem, co se v restauraci šustne? Potom neváhejte a čtěte Angus Blog. S ním vám už nikdy nic neunikne.

Strom splněných přání dětem z Dětského domova Nepomuk
27.11.2023

Strom splněných přání dětem z Dětského domova Nepomuk

Podpořte s námi děti z dětského domova.
Číst více
Představujeme AF tým – Adéla Naušová
06.11.2023

Představujeme AF tým – Adéla Naušová

Přinášíme rozhovor s Adélou Naušovou, členkou týmu servisu.
Číst více
Představujeme AF tým – František Gerát
12.10.2023

Představujeme AF tým – František Gerát

Seznamte se s naším barmanem a sommelierem Františkem Gerátem.
Číst více
AF technologie – gril Josper
10.10.2023

AF technologie – gril Josper

Pro to nejlepší maso nejlepší gril. Jaké je tajemství toho našeho?
Číst více
Rozhovor s Petrem Berkou v časopise Fórum
12.09.2023

Rozhovor s Petrem Berkou v časopise Fórum

Přečtěte si rozhovor s naším manažerem Petrem Berkou.
Číst více
Představujeme AF tým – Tomáš Vencl
12.09.2023

Představujeme AF tým – Tomáš Vencl

Představujeme dalšího člena AF týmu, vedoucího směny servisu Tomáše Vencla.
Číst více
Představujeme AF tým – Petra Kokošková
18.08.2023

Představujeme AF tým – Petra Kokošková

Přečtěte si rozhovor s další členkou AF party, usměvavou Petrou Kokoškovou.
Číst více
AF technologie – zrací skříň
03.08.2023

AF technologie – zrací skříň

Odhalte tajemství naší vymazlené zrací skříně značky Josper.
Číst více
Představujeme AF tým – Martin Lodr
26.07.2023

Představujeme AF tým – Martin Lodr

Popovídali jsme si s dalším členem hvězdného AF týmu. Martin Lodr se pohybuje v našem kuchařském království už pěknou řádku…
Číst více
Představujeme AF tým – Luboš Čáslavský
09.05.2023

Představujeme AF tým – Luboš Čáslavský

Přinášíme nový rozhovor s dalším členem našeho kuchařského týmu Lubošem Čáslavským.  Jak se k nám dostal? Co rád jí? Nebo…
Číst více
Profesionál v kuchyni i na place
26.04.2023

Profesionál v kuchyni i na place

Zapojili jsme se do vzdělávacího projektu na podporu zkvalitnění teoretické i praktické části výuky v gastronomických a hotelových školách. Do projektu…
Číst více
Angusfarm otevřena i po požáru...
06.04.2023

Angusfarm otevřena i po požáru…

Angusfarm po požáru znovu otevřeno. Od 5. 4. 2023 otevíráme naši prozatímní Restauraci ve stodole. Ta vám bude k dispozici…
Číst více