Novinky i praktické informace ze světa Angusfarm Soběsuky. Chtěli byste vědět o všem, co se v restauraci šustne? Potom neváhejte a čtěte Angus Blog. S ním vám už nikdy nic neunikne.
Pátý ročník Mistrovství v míchání tataráků 2015 zná vítěze!
Přepište dějiny! Pátý ročník Mistrovství České republiky v míchání tataráků 2015 vyhrál jedenáctiletý Štěpán Míčka. Dokázal namíchat dokonce dvakrát (semifinále…
Přátelé, blíží se finále hodnocení nejlepších tuzemských restaurací - Maurerův výběr Grand Restaurant - http://www.grandrestaurant.cz/restaurace-detail/angusfarm. Angus Farm Soběsuky je v…
Portál refresher.cz uveřejnil recenzi burgáren v Praze - http://refresher.cz/25747-Velky-test-prazskych-burgraren-ka…. Nejlepší byl jednoznačně označen restaurant Dish. Kdo pak asi do Dishe dodává…
Na tomto místě je přehled všech cookies, které můžou být ukládány a používány ze strany Angusfarm Soběsuky s.r.o. nebo ze strany našich partnerů. V rámci těchto nastavení můžete souhlasit s ukládáním a používáním pro celou kategorii nebo jen pro specifické cookies. Další informaci o zpracování Vašich údajů a o změně nastavení Vašeho prohlížeče naleznete v informacích o zpracování údajů dostupných na odkazu níže.