Ani jsme se nenadáli a máme tu konec prosince. A to znamená jediné – je načase zhodnotit uplynulý rok. Rok 2019 pro nás byl v jistých ohledech přelomový. Hned v lednu prošla naše restaurace velkou rekonstrukcí. Kuchyni jsme převlékli do moderního hávu, rozšířili jsme plac, přemístili vchod i bar a vybudovali velké okno, díky němuž můžete nyní pozorovat naše mistry kuchaře při práci a vidět přípravu jídel z první ruky. Celou proměnu jsme zvládli přesně za jeden měsíc, abyste na znovuotevření nemuseli čekat moc dlouho.

V únoru se do našeho týmu přidal nový šéfkuchař Jarda Viktora, který do naší nabídky vnesl svěží vítr a spoustu nových nápadů, a také nás navštívila paní Blanka Turturro, prezidentka Slow Food Prague, jež nám předala oficiální Slow Food doporučení a certifikát pro rok 2019.

Jaro a léto se neslo ve znamení krásných svateb – a jedna z nich patřila Nikole a Patrikovi Hezuckým. V září jsme na degustačním večeru přivítali kapitána Národního týmu AKC ČR Jana Horkého a sommeliera Jiřího Markuzziho a v listopadu jsme si gastro-sommelierský večírek zopakovali – tentokrát s šéfkuchařem Martinem Svatkem a spolumajitelem společnosti Merlot d´Or Zlatkem Míčkou. Vrcholem podzimu byl už osmý ročník Mistrovství České republiky v míchání tataráku, který jsme letos pojali v trampském stylu.

Letos jsme také získali několik krásných ocenění. Jsme nejlepší restaurací roku 2019 v rámci projektu Amazing Places, obdrželi jsme jednoho zlatého lva od společnosti TopLife Czech, čímž jsme se zařadili mezi 106 nejlepších českých podniků pro rok 2020, a poskočili jsme do první padesátky Maurerova výběru Grand Restaurant – konkrétně nám patří 43. příčka. Ze všech ocenění máme ohromnou radost.

Rok 2019 byl svižný, plný novinek a změn, náročný, ale krásný. Moc děkujeme všem, kteří nás pravidelně či příležitostně navštěvují. Bez vás by se totiž nic z výše uvedeného udát nemohlo. Doufáme, že nám zachováte přízeň i nadále. Slibujeme, že se budeme pořád jenom zlepšovat.

Uvidíme se v roce 2020!

Váš tým Angusfarm