Pája je součástí naší party od roku 2022. Jejím rajonem je celá Angusfarm, kde se stará o pořádek a čistotu – a dělá to perfektně😊. Poznat blíže ji můžete právě teď v rozhovoru, který nám poskytla.

Pájo, jakou jsi studovala školu a kudy vedla tvoje cesta do Angusfarm?

Mám vystudovaný obor „kuchař-číšník“ a pak ještě nástavbu, obor „podnikání“. Angusfarm je moje první pracovní místo po škole. Tip mi dal dědeček, který často jezdil okolo restaurace a navrhl mi, jestli bych se tu nechtěla zeptat na práci. Zkusila jsem zavolat a shodou okolností tady zrovna hledali někoho na pozici pokojské. Šla jsem na pohovor a vyšlo to😊.

Máš vystudovaný obor „kuchař-číšník“. Nelákala by tě tedy práce v kuchyni nebo na place?

Popravdě řečeno asi ne. Jsem spokojená přesně tam, kde jsem😊.

Jaká je tvoje každodenní pracovní náplň?

Uklízím celou Angusfarm, někdy jsem na směně sama, jiné dny jsme na to dvě s kolegyní. Mám na starosti kuchyni, restauraci, terasu, zahradu, sociální zařízení i pension. Ráno začínám většinou v 5:00. Jako první přijde na řadu kuchyně a pak prostor restaurace, kde vysávám, vytírám a také utírám prach. Pak leštím skla a následně přejdu na terasu. Pokračuju na WC, na zahradu a až poté přijde na řadu pension. Tam uklízím podle aktuální obsazenosti pokojů a příjezdů a odjezdů hostů. Při úklidu používám výhradně ECO čisticí prostředky, konkrétně od značky FROSCH.

Co se ti na práci v Angusfarm nejvíc líbí?

Asi fajnový kolektiv. Vždycky se tu na všem domluvíme a vycházíme si vstříc.

Jak trávíš volný čas?

Jezdím na výlety a věnuju se svému pejskovi, mám staforda. Ráda chodím do kina a čtu si.

Máš oblíbenou kuchyni? A jaké je tvoje nejoblíbenější jídlo z menu Angusfarm?

Mám ráda čínu. A co se týče Angusfarm, nejvíc si, možná trochu paradoxně, pochutnám na borůvkových knedlících, na ty se vždycky moc těším, když jsou v nabídce😊.