Další členka AF týmu Míša Štětinová se už přes rok stará především o to, aby byl v naší restauraci vždy dostatek čistého nádobí. Kudy vedla její cesta do Angusfarm a jaká je její oblíbená kuchyně? To se dozvíte právě teď v rozhovoru níže.

Míšo, jakou máš vystudovanou školu a co jsi dělala před nástupem do Angusfarm?

Vyučila jsem se cukrářkou, ale cukrařině jsem se nikdy nevěnovala. Pocházím z Vlčic u Blovic a v Blovicích je malá soukromá pekárna. Tam jsem hned po vyučení nastoupila a vydržela jsem dlouhých 12 let. Pak jsem šla na mateřskou, a když se blížil její konec, rozhodovala jsem se, co dál. V pekárně jsem totiž dělala stálou noční směnu a to bych s dětmi už nemohla.

Co tě přivedlo do Angusfarm?

Objevila jsem inzerát na webu mistounas.cz, který poptával někoho na mytí nádobí. Řekla jsem si, že to zkusím, a ozvala jsem se manažerovi Petrovi Berkovi. A šlo to ráz naráz – hned druhý den mi odpověděl, za týden jsem šla na pohovor, plácli jsme si a teď už jsem tady rok.😊

Jaký je tvůj pracovní denní chleba?

Po příchodu do restaurace se zeptám vedoucího směny, jestli je potřeba něco připravit – například nakrájet zeleninu, něco zavakuovat a podobně. Následně přejdu k myčce a celý den se starám o to, abychom měli dostatek čistého nádobí. Zároveň během otevírací doby pomáhám s úklidem například sociálních zařízení.

Vyučila ses cukrářkou. Nekoketuješ někdy s myšlenkou, že by ses začala věnovat dezertům?

V práci občas koukám pod ruce naší cukrářce Dáše, zajímá mě to, ale asi bych se tomu na plný úvazek věnovat nemohla. Nikdy jsem to nedělala a hlavně jsem se vyučila už před spoustou let, cukrařina je dnes úplně někde jinde, nejsem kovaná v aktuálních trendech. Doma pro rodinu ale peču moc ráda.

Co je na práci v Angusfarm nejlepší?

Úzký kolektiv fajn lidí, kteří drží při sobě.

Co ráda děláš ve volném čase?

Věnuji se svým dvěma holčičkám, jezdíme na výlety nebo třeba do kina.

Která kuchyně je za tebe nejlepší a které jídlo z nabídky Angusfarm máš nejraději?

Nejraději mám českou kuchyni, třeba guláš nebo svíčkovou. Přiznám se, že v Angusfarm jsem trochu „mimo“, nejsem milovnicí tataráků ani steaků.😊 Co je za mě ale top, jsou hovězí líčka na červeném víně s bramborovou kaší.