Přinášíme vám foto a video report s ohlédnutím za uplynulými GS večery podzimu 2021 a jara 2022.
Akcemi nás provázeli šéfkuchaři Patrik Bečvář (člen národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR), Mirek Kalina (porotce soutěže MasterChef a kreativní šéfkuchař) a Radek David (Executive Chef a mentor v síti českých a ukrajinských restaurací). Do vinného světa nám dali nahlédnout David Král (trojnásobný vítěz soutěže Bohemia Sekt Trophée), Jiří Markuzzi (milovník vína s italskou krví) a Tomáš Springer (z vinařství Stapleton-Springer).
Na hosty čekalo vždy několikachodové menu napárované s výbornými víny, každé menu naprosto jedinečné stejně jako jeho tvůrce. Šéfkuchaři před servírováním každý chod představili a naši sommelierští hosté jejich povídání doplnili zajímavostmi nejen o podávaných vínech, ale také o historii a lokalitách s nimi spjatých. Všechno šlo jako na drátkách a v restauraci vládla pohodová a veselá atmosféra po celý večer.
Díky našim hostům, ale také díky perfektní práci AF týmu jsme si užili moc příjemný čas. Každý z nich byl stejně tak speciální jako naše hvězdy. Už teď se těšíme, jaké další gastro akce nám přinesou nadcházející měsíce, protože máme konečně zelenou a covid už nás nezastaví. 🙂
Nestihli jste ani jeden ze skvělých GS večerů? Nesmutněte, chystáme pro vás další akce. Pro aktuální informace sledujte naše sociální sítě a web. 🙂
Podzimní GS (Patrik Bečvář a David Král)
Březnové GS ( Mirek Kalina a Jiří Markuzzi)
Dubnové GS (Radek David a a Tomáš Springer)