I letos se – už posedmé – v Angusfarm Soběsuky konalo Mistrovství České republiky v míchání tataráku, které jsme letos zasvětili oslavám stého výročí naší drahé republiky. Odborná porota ve složení Tomáš Popp, Jan Horký, Martin Svatek, Petr Starý a Ondřej G. Brzobohatý ochutnala rekordních 43 soutěžních vzorků tatarského bifteku. Vybráni byli tři finalisté a absolutní vítězkou se nakonec stala Magdalena Abtová s tatarákem ochuceným trochou červeného vína. Druhé místo získala Alena Kubíková a na bronzovou příčku obsadil Štěpán Míčka. Naši hosté také hlasovali o nejlepším vínu letošního ročníku – zvítězilo Bourgogne Aligoté 2015 z vinařství Chantal Rémy.
Celý den se nesl ve znamení stolů prohýbajících se pod výborným občerstvením a bohatého doprovodného programu. Užili jsme si barmanskou show, školu čepování piva i hudební vystoupení The Dixie Hot Licks. Máme určitě na co vzpomínat.
Děkujeme všem zúčastněným za vytvoření super atmosféry, vítězům moc gratulujeme a už teď se těšíme na příští rok.
Recept na vítězný tatarák najdete zde >>
Tataráku zdar!