…a proto, když jsme začínali s podnikáním, maminka říkala: “Vy víc proděláte, než vyděláte, vždyť všechno rozdáte zadarmo!“ Já myslím, že když jsme před 9 lety otevřeli v Soběsukách Angus steak house, ani zadarmo bych to jídlo už nechtěla, které jsme v té době nabízeli. Neměli jsme žádné zkušenosti, jen velkou chuť pohostit co nejvíc lidí v našem domě, uprostřed stád pasoucích se Angusů.

A tak začala naše cesta-při probdělých nocích a objíždění všech restaurací nejen v Čechách, které nabízeli steaky,  jsme se krůček po krůčku posouvali ve znalostech, jak udělat ten super steak, na který nikdo nezapomene.  To jsme si ještě mysleli, že steak a svíčková je to nejlepší, co může plemeno Angus nabídnout a že není nad to, tenhle kus masa ugrilovat.

Ale jak šel den za dnem, my jsme zjistili, že lidi milují tatarák, protože lokálnější a ekologičtější syrové maso už nikde jinde neochutnají. Taky proto právě my pořádáme Mistrovství ČR v jeho přípravě. Naši hosté si taky zamilovali žebra a my objevili kouzlo pečení, a to nejen masa na kosti.

A tak jsme začali péct, konfitovat, dusit…taky mlít a tak vznikl náš vyhlášený Angus Burger.  My jsme šťastní, že dnes už jsme se naučili zpracovat vše, co hovězí kus nabízí, že Angusfarm je dnes synonymem pro kvalitní a chutné masové pochoutky, že díky čistotě a lásce, s kterou se tomu věnujeme, u nás přišlo na chuť masu i bezpočet vegetariánů a že zapřisáhlí odpůrci vnitřností tady neváhají ochutnat lahodná jatýrka či ledvinky.
A abych nezapomněla – Taky máme dobré srdce.
JS