V pátek 8. 3. 2024 jsme v Angusfarm přivítali dalšího skvělého šéfkuchaře, a to Martina Svatka z táborské MACE restaurant. Ten spojil síly s viceprezidentem Asociace sommelierů ČR Zlatkem Míčkou a spolu vytvořili dokonalé menu spárované s lahodnými francouzskými víny. Větrník Choux se zázvorovým sýrem, terinka z husy s fíky, filet z candáta s humrovou omáčkou, křepelka s lanýžovými kroupami, kachní prso s telecím sosem a na závěr rozbitá karamelová koule – to vše mohli naši hosté ochutnat.
Celou Angusfarm se nesla velmi příjemná a přátelská atmosféra – zkuste ji ochutnat ve fotogalerii níže. Zlatko Míčka i Martin Svatek jsou skvělí baviči a k výbornému jídlu a vínu přibalili i kopec smíchu. Moc jsme si to užili a budeme na tenhle povedený večer ještě dlouho vzpomínat.
Děkujeme všem, kteří se zúčastnili, a budeme se těšit někdy příště na viděnou!