Fanda do jídla z blízka, slow food hnutí, gastronomie a vším co souvisí s jídlem s tváří (lokálním původem). Tomáš Popp je kuchař, který se na čas vydal chránit zvířata, aby se po letech vrátil do oboru, který miluje. Rozjel hned zhurta. Díky kontaktům v Asociaci kuchařů a cukrářů se seznámil se mnoha skvělými šéfkuchaři. Především spojení s Janem Horkým (kapitán Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR) bylo osudové. V roce 2016 totiž Tomáš převzal vedení Národního týmu kuchařů a cukrářů. V roce 2018 s ním vyhrál světovou soutěž v Singapuru. Stejný rok se týmu povedlo obsadit osmé místo na Světovém poháru v Lucembursku (soutěžilo přes 30 týmů z celého světa).
Tomáš je s naším podnikem spjatý už léta. V Plzni rozjížděl a stále má na starost Plzeňské farmářské trhy. V roce 2011 otevřel s kolegyní Farmářský obchod. To jsou všechno místa, kde prodáváme do dnes své produkty. Tomáš nás také propojil s dalšími skvělými šéfkuchaři. Sám také společně s naším týmem připravil degustační večeři. Tento rok konečně spatřil světlo světa jeho pořad GurmetLab na ČT. Jeden díl jsme obsadili i my.
Spolupráce s Tomášem Poppem pokračuje – Angusfarm Soběsuky se stal sponzorem Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR, spravuje naše FB a instagram účty a pomáhá s organizací Místrovství ČR v mícháni tataráků… Je toláska na celý život.