V pátek 21. 2. jsme uspořádali další gastro-sommelierský večer, tentokrát pod taktovkou Petra Bartoše a Pavla Bubleho.
Petr si připravil menu z originálních surovin, pro jejichž úpravu použil méně známé technologické postupy. Pracoval například s kuřecím srdcem a pohankou, hovězím jazykem či vodnicí a syrovátkou. Navíc se v jeho pokrmech objevily ingredience přímo z okolí Soběsuk – Petr si tu vlastnoručně natrhal bylinky či nasbíral jehličí.
Pavel Buble jídlo doplnil výbornými víny, která nás příjemně zahřála a rozproudila nám krev. Večer jsme si moc užili a na Petrovu a Pavlovu návštěvu budeme rádi vzpomínat. Mrzí Vás, že jste páteční akci prošvihli? Pak Vás určitě potěší, že už na 27. března chystáme další.
Do AF zavítá člen Národního týmu kuchařů a cukrářů ČR a šéfkuchař Francouzské restaurace v Obecním domě Patrik Bečvář a sommelier David Král, trojnásobný vítěz soutěže Bohemia Sekt Trophée.