Další díl z gastronomického seriálu G&S, tentokrát s kapitánem národního týmu a šéfkuchařem francouzské restaurace v Obecním domě Honzou Horkým.
4.4.2014 v Angusfarm Soběsuky.
Honza Horký u nás vařil již minulý rok a tady si můžete prohlédnout shrnutí celého večera, včetně fotografií – Honza Horký v Soběsukách
Slow food menu Honzy Horkýho
- Aperitiv
Baphomet Šamšula
- Vaječná tlačenka s uzenou selečí šunkou s pošírovaným žloutkem a řeřichovou espumou
Chardonnay – Pinot 2012, Gala
- Marinovaný pstruh s fenyklovým salátem, pomerančový gel
Saumur blanc L´Insolite 2010, Domaine Thierry Germain
- Račí krém se šafránovou majonézou
- Hovězí tatarák s wasabi
Meursault „Narvaux“ 2011, Domaine Chavy-Chouet
- Raviola z králičího konfitu, ragout z králičích ledvinek
Pernard Vergelesses 2010, Antonin Guyon
- Pečená vepřová panenka, pěna ze smržů
Les Allées de Cantemerle 2010, Ch.Cantemerle, Haut-Médoc
- Hovězí roštěná s kroketou z rozdušených hovězích žeber
Ségla 2007, Ch. Rauzan Ségla – Margaux
- Extravagantní dezert připravený přímo na Vašem stole
Cukrová vata, nugátový mražený mousse, marinované lesní ovoce, zmrzlina připravená dusíkem, čokoládová omáčka
Porto Quinta Ervamoira 10 years Ramos Pinto
1490,- / menu
990,- / vína
Rezervace
Rezervujte si místo na těchto kontaktech
tel.: +420 371 58 00 69, +420 724 744 740
email: sobesuky@angusfarm.cz