Předkrm
Tatarák ze zadního, parmazánový krém s červenou řepou, křenová majonéza, nakládané česnekové výhonky, bílá cibule, bylinkový olej
Chardonnay, Domaine Carrette 0,1 l
*
Polévka
Krém z kysaného zelí, kroupové ragú, pyré z grilovaných paprik, zabijačková terina
Sauvignon, Vite Colte 0,1 l
*
Hlavní chod
Angus nízká roštěná, pečená dýně a řepa, dýňové pyré, portská omáčka
Malbec, Château du Cèdre 0,1 l
*
Dezert
Pěna z hořké čokolády, pomeranč, rakytníkový sorbet, brownies drobenka
Muscat de Beaumes de Venise 0,05 l
1590,- Menu
400,- Vinné párování
Menu standardně podáváme od pondělka do čtvrtka, v jiné dny pouze po dohodě s šéfkuchařem na základě obsazenosti restaurace. Děkujeme za pochopení.