Kdy: 29.11.2024
Kde: Restaurace

Rezervace místa

Srdečně vás zveme na největší gastro událost roku! Do Angusfarm přijede předvést své kulinářské umění celý Národní tým kuchařů a cukrářů AKC ČR. Národní tým se pravidelně účastní IKA Culinary Olympics, Světového poháru v Lucemburku nebo světové soutěže v Singapuru, kde hrdě reprezentuje naši republiku. Do jeho řad patří taková jména jako Martin Svatek, Patrik Bečvář, Lukáš Čížek nebo Helena Flégrová.

Lahodné menu s víny napáruje Zlatko Míčka, zakladatel společnosti Merlot d´Or. Zaškrtněte si v kalendáři datum 29. 11. 2024.

Menu

Welcome drink

Crémant de Bourgogne blanc de blancs MAGNUM, Paul Chollet

 

Amuse bouche – Pavel Švestka

Chleba, pstruh, zelí, žampion, kopr

Sancerre blanc 2022, Domaine Tinel Blondelet

 

Studený předkrm – Martin Staněk

Terina z hovězí šunky, křenová panna cotta, libeček, nakládaná zelenina a sladkokyselý zeleninový vývar, škvarková buchta s cibulí

Saint-Véran Les Montchanins 2022 MAGNUM, F. Chagnoleau

 

Teplý předkrm – Vojtěch Petržela

Grilovaná hlíva ústřičná, ragú z hub, vejce naměkko, houbová omáčka s makovým misem, pažitka, droždí, houbový kečup

Savagnier 2018, Domaine Berthet Bondet

 

Mezichod – Ondřej Koráb

Hovězí játra ze Soběsuk, pěna z bílé cibule s portským vínem, jablka

Juliénas Ch. Fuissé 2020, Ch. de Fuissé

 

Hlavní chod – Patrik Bečvář a Martin Svatek

Pomalu tažený jelení hřbet, pithivier se špekem a kapustou, celerová sedlina, glazé brusinek

Le Petit Vauthier 2015, Saint-Emilion Grand Cru, produkce Ch. Ausone

 

Dezert – Magda Murínová

Hrušky, vlašský ořech, med, podmáslí

Gewurztraminer Kritt 2022, Rémy Gresser

 

Cena menu 2 500 Kč/os

Vinné párování 900 Kč/os