Adéla Naušová rozšířila v AF hned po studiu řady týmu servisu. Jak sama říká, číšníci a servírky jsou takovými sluníčky Angusfarm – a my potvrzujeme, že bez širokého úsměvu na tváři Adél potkáte jen málokdy. 🙂 

Adél, začneme obligátní otázkou. Jak a kdy ses dostala do Angusfarm?

Dostala jsem nabídku od manažera Petra Berky, který mě učil na hotelové škole v Plzni, kde jsem studovala obor číšník-servírka. Začínala jsem jako brigádnice na různých akcích a svatbách a hned po škole jsem nastoupila na plný úvazek. Jsem tu třetím rokem.

Co obnáší tvá pozice?

Jsem součástí týmu servisu. Naším úkolem je nejen hosty obsluhovat, ale také zajistit, aby se u nás cítili dobře, takže milé a příjemné vystupování a úsměv na tváři je samozřejmostí. Jsme taková sluníčka Angusfarm. 🙂 Mě osobně nejvíc baví samotná prezentace pokrmů, když můžu zákazníkům popsat jednotlivé komponenty a navnadit je na to, co ochutnají. A těší mě jejich zájem a pozitivní zpětná vazba. Největší radost mám z hostů, kteří se pravidelně vrací a třeba právě konkrétně za naší směnou.

Zaznamenali jste příchod většího množství hostů po znovuotevření restaurace po požáru?

Určitě chodí lidí více, v létě jsme jich přivítali i 250 za jeden den. Souvisí to také s tím, že máme mírně navýšenou kapacitu míst a trochu více prostoru. Hosté jsou zvědaví, chtějí si to u nás prohlédnout a často se na požár a rekonstrukci restaurace ptají. Máme pro tenhle účel připravenou brožuru s fotodokumentací celé události, kterou si zájemci mohou prohlédnout. Lidé jsou nejvíc překvapení z toho, že jsme všechno stihli tak rychle opravit a znovu jsme otevřeli přesně sto dní po požáru.

Co ráda děláš ve volném čase?

Nemám žádný speciální koníček, nicméně baví mě jezdit do přírody, relaxovat v lese, navštěvovat babičku na Šumavě, tam to mám nejradši. S přítelem jezdíme na výlety napříč Českou republikou – tady je to stejně nejhezčí. 🙂

Jaké jídlo z AF menu je pro tebe TOP?

Miluju pečené brambory s brynzou, uzené škvarky, kerblík.

Tuhle přílohu zmiňuje snad každý, koho se na místní oblíbené jídlo zeptám. 🙂

Tomu se ani nedivím, protože je opravdu výborná. 🙂 K tomu nízká roštěná a pepřová omáčka, to je zkrátka nej. Z menu Angusfarm určitě doporučuju ještě sezónní tataráky a carpaccio.

Co pro tebe znamená Angusfarm?

Práci, dobrý kolektiv, který je takovou mojí rodinkou, a krásné prostředí.