25.10.2013

Tuto gastronomickou akci si nemůžete nechat ujít. 8-mi chodové menu z masa křížence angus a wagyu z naší rodinné farmy pro vás připraví náš tým pod vedením šéfkuchaře  Obecního domu v Praze – Honza Horký.
Této akci věnujeme celou naší restauraci a tak bude uzavřena pouze pro tuto událost.

 Hovězí carpaccio s lanýžovou solí, želé z červené řepy, pěna z červené řepy
Sablet blanc „Le Fournas“ 2011, Domaine Santa Duc

Hovězí tatarák s kapary, opečený bylinkový toast, aceto balsamico gel
Chablis 1er Cru „Montée de Tonnerre“ 2009, Domaine Billaud-Simon

Vařený hovězí jazyk, limetková okurka, křenový mousse
Sancerre rouge 2010, Domaine Tinel-Blondelet

Kroketa z hovězího konfitu, karotkový krém
Bourgogne rouge 2011, Domaine Rossignol-Trapet

Loupaná plec “sous vide“ se špenátovou sedlinou, opečené bramborové knedlíky
Le Jardin de Petit Village 2008, Château Petit Village

„Surf turf“
Grilovaný nízký roštěnec s chorizo krustou, ragú z kedlubny, grilované krevety dušené v chorizo omáčce
Château Latour Martillac blanc 2005

Pečený hovězí pupek, bramborové chipsy s bramborovým krémem, opečené fava fazole
Hermitage rouge 2006, Domaine Marc Sorrel

Pečené listové těsto se skořicí, jogurtová zmrzlina
Pineau des Charentes, Daniel Bouju