Ručně krájený hovězí tatarák,
krémová kachní tučná játra a lanýžová majonéza
Pinot Noir Čtvrtě 2018
,,Kulajda jinak´´
houbové ragú s bílým chřestem, 5minutové vejce a koprový olej
Chardonnay Záhřebenské 2020
Hrášková polévka s medvědím česnekem,
šunkové koleno, uzená zakysaná smetana a krutony z kmínového chleba
Pinot Noir 2020
Lososovitý pstruh,
fregola di sarda s citrónovým konfitem a lískovými ořechy, divoká brokolice a citrónové pyré
Chardonnay Čtvrtě 2020
Pečená svíčková,
zelený chřest, pyré z karamelizovaného květáku, bramborový fondán, omáčka s uzeným kampotským pepřem
Pinot Noir Roučí 2017
Čokoláda Manjari,
maliny, malinový gel, křupavé čokoládové boby a vanilková pěna
Pinot Gris Čtvrtě 2020
Cena menu 2 100,- Kč
Cena menu s víny 2 990,- Kč
Svoje místo si rezervujte na tel. +420 770 164 200
nebo na e-mailu hana.sulcova@angusfarm.cz.
Moc se na vás těšíme!