V pátek 7. března pro vás připraví 8-mi chodové Slow Food menu, ve kterém předvede svoje umění, kuchař Patrik Bečvář. Vařit bude především z lokálních, sezónních surovin. Ochutnáte vynikající maso plemene Angus z naší rodinné farmy, ale i kuřecí z farmy Loužná nebo pstruhy ze Šumavy od pana Vichera.
Patrik Bečvář je asi nejmladším šéfkuchařem restaurace Zlatá Praha hotelu Intercontinental v její slavné historii. V loňském roce se stal i Kuchařem roku 2013/2014. Jeho kariéra je provázena mnoha úspěchy v nejslavnějších kuchařských soutěžích u nás i v zahraničí. Již dva roky je členem české kuchařské reprezentace (Národní tým kuchařů ČR). Účastnil se i Kuchařské olympiády v Erfurtu. Získal na ní stříbrnou medaili.
Patrik se v únoru vrátil ze stáže po slavných restauracích italského regionu Jižního Tyrolska.
[html open_tag=“div“ class=“clear“][html close_tag=“div“]
1490,- / menu
990,- / vína*
*vína nejsou v ceně menu a mohou být podávána i jednotlivě
Rezervujte si místo na těchto kontaktech
tel.: +420 371 58 00 69, +420 724 744 740
email: sobesuky@angusfarm.cz